Craft-alnica #114. - Morje

Ker je pred nami mesec dopustov in počitka nam je Simona za naslednja dva tedna izbrala res primerno nalogo. Poimenovala jo je 

MORJE

Super izziv, vsaj zame, morje je moja velika ljubezen in čisto premalo časa imam zanj.Enkrat si bom ogledala čisto pravi svetilnik, tiste, ki me spremljate dlje časa najbrž veste, da v moji delavnici nastane  skoraj vsako poletje vsaj eden.
 
 


Motiv svetilnika in papirčki so iz serije Graphic 45- By the sea
Kupite pa jih lahko pri našem Avgustovskem sponzorju.


V mesecu Avgustu je z nami 

  
Podjetje Rayer je na trgu prisotno že več kot 50 let. Je vodilo podjetje v Evropi z izdelki za ustvarjanje in v svoji ponudbi imajo preko 23 000 artiklov. Vsako leto dodajo preko tisoč novosti, sledijo svetovnim trendom ustvarjanja in jih seveda tudi sami ustvarjajo. V Sloveniji so prisotni od leta 2012 z največjo trgovino za ustvarjanje v Sloveniji, ki jo nadete na Mali ulici. Prisotni so tudi v Kopru v Planetu Tuš, za lažje nakupovanje pa si njihovo ponudbo ogledate na www. rayher.si
Obiščite tudi njihovo FB stran, kjer vas obveščajo o akcijah in vsem, kar se pri njih zanimivega in ustvarjalnega dogaja. 
 
Za nagrado naključno izžrebani poklanja čudovito nagradico v morskem stilu.


Za navdih ali pa kar tako pa pokukajte še k Simoni , Janji in Andreji. Tudi one so morsko navdahnjene.

Komentarji

 1. Tebe pa res vleče na svetilnik :-)). Tam bi se verjetno v miru dalo še marsikaj ustvariti :-) . Voščilnica, ali bolje dekoracija, mi je zelo všeč . Pisana in razgibana je, kot poletje.

  OdgovoriIzbriši
 2. Fantastična step card. Všeč mi je kombinacija svetilnika in okraskov - res naredi skomine po robinzonskih počinticah nekje na enem otočku s svetilnikom, Bogu za hrbtom :)

  OdgovoriIzbriši
 3. Predivna čestitka i odlično ukomponirani detalji.
  Lp, Martina

  OdgovoriIzbriši
 4. Krasna in bogato obložena..:)

  OdgovoriIzbriši
 5. Super izziv in lepo si skombinirala te razne papirje.

  OdgovoriIzbriši
 6. Zelo lepa morska voščilnica in super dodatki.

  OdgovoriIzbriši

Objavite komentar

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Rožice iz Foamirane pene - Klavdija #6.

Mangovo sonce in Klavdija #1.

Še ena za uspešen prestop