Preverjanje komentarjev z besedo

Danes sem si vzela čas in pregledala vaše objave na zadnjem 30. izzivu Craft-alnice. Kar lepo število se vas je prijavilo in zelo lepe izdelke ste pripravile. Vem, da ni prav, da ne pregledujem vaših objav redno in sproti, a vedno ni časa ali pa volje  ne. Včasih si objave pogledam, a ne najdem pravih besed in potem komentar preložen na naslednjič. 

 Kar nekaj časa vzame pregledovanje 40-tih objav in komentiranje le-teh. Potem pa me pri nekaterih zmoti tudi preverjanje komentarja z besedo, že pred časom nas je na ta nadležen del opozorila Simona in zraven priložila še navodila kako se tega motečega dela znebimo. 
 
Hvala za razumevanje, za tiste, ki se bojite, da se bo na vašo spletno stran prikradlo kaj neprimernega pa v tolažbo povem, da se v vsem tem času pri meni ni pojavilo nič podobnega.

Komentarji

 1. Ja ovu opciju uključujem samo zato što sam prije nekog vremena dobila virus na blogu koji mi ga je skoro uništio. I mene nervira provjera riječi kad dođem na tuđi blog ali ako ne želim da mi se ponovi isto moram zažmiriti na takve stvari:)

  Pusa i lijep pozdrav iz kišne Rijeke:)

  OdgovoriIzbriši
 2. Razumem te Zondra, pri tebi je to malo drugače urejeno, komentar oddaš, potem pa ga ti preveriš in objaviš, če je z njim vse O.k.

  Pa tudi, tvoj blog nas obiskuje resnično veliko število, seveda z razlogom :)).
  Tudi tebi lep pozdrav.

  OdgovoriIzbriši
 3. Desilo mi se isto što i Zondri, tako da je kod mene provera uključena. Nekako smatram ako je nekome stalo da nešto komentariše neće mu biti prepreka nekoliko dodatnih slova, suviše smo naučili da živimo na instant način :)).

  OdgovoriIzbriši

Objavite komentar

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Rožice iz Foamirane pene - Klavdija #6.

Mangovo sonce in Klavdija #1.

Še ena za uspešen prestop