Na kolo

Ta teden bom pa zagotovo šla na kolo, sem si rekla že prejšnji teden . Takrat so me namreč obvestili, da je skrajni čas, da porabim lanskoletni dopust. 

Seveda sem se novice razveselila in takoj začela planirati, kaj vse bom v tem tednu lahko naredila.
Pospravila omarice v kuhinji, učila se bom za dva izpita, ne le za enega, naredila bom kakšno lepo voščilnico, s Sašo bom šla na kavo in Iz garaže bom pripeljala moje lepo rdeče kolo, skoraj nerabljeno je in z njim naredila krajšo turo.
In kaj od tega mi je do četrtka res uspelo postoriti ??
Hmm, torej, učila sem se za en izpit in ga uspešno opravila, s Sašo sva šle na kavo, Ne jaz sem šla k Saši na kavo, še dobro, da dela v prijetnem lokalu, na njihovem vrtu cveti velik grm bezga in jasmina. Opojno je dišalo in  naredila sem čudovito voščilnico.
Mama na kolesu je ena izmed meni tako simpatičnih in hudomušnih motivov katere najdemo pri Stampavie.
Po dolgem času sem spet nakvačkala rožico in jo pokombinirala z rožicami izrezanimi iz filter vrečk za čaj, tako tanki in nežni so .

No mogoče mi pa tudi moje kolo uspe potegniti iz garaže, saj mi je ostalo še nekaj dni do konca tedna, pa za drugi izpit se bom tudi še učila, le kuhinjskih omar zagotovo ne bom pomila .

Komentarji

 1. Ja saj nekaj si pa od načrtovanega le spravila pod streho ... vsaj tiste bolj prijetne dele ... in tako je tudi prav, saj tvoji doma itak, še opazili nebi, da si pomila omarice ... ti pa točno veš, da si imela od vseh oprtavljenih stvari prav ti največ koristi in zadovoljstva ... bravo ... gospe omarce naj pa kar počakajo na svoj trenutek slave ... ;o)

  OdgovoriIzbriši
 2. No tale je pa prav posrečena! Rožica pa fenomenalna, prvič slišim za uporabo filter vrečic za čaj na tak način, odlično ti je uspelo! LP:)

  OdgovoriIzbriši
 3. Kolk si jo dobro spedenala. Jaz imam tudi to štampiljko doma, pa je še original zapakirana.
  Filter vrečke? Pa saj ni res kaj vse uporabljamo in porabljamo pri čestitkah.

  OdgovoriIzbriši
 4. Štampiljka je super in dobro si sestavila čestitko. Filter vrečke so neverjetno lepe, ko jih ti obdelaš :)).
  Na kolo le pojdi, škoda časa za čiščenje omaric. Uživaj. Lp

  OdgovoriIzbriši
 5. Zanimivo štampiljko si skombinirala v lepo čestitko :-))

  OdgovoriIzbriši
 6. Ne glede na vse skupaj, izkupiček tvojega dopusta je odličen in še ga ni konec. Uživaj še v preostanku in tale čestitka mi je všeč, motiv je tako zabaven.

  OdgovoriIzbriši
 7. Takšno planiranje dopusta mi je tako znano. ;D
  Voščilnica je prečudovita,motiv je zabaven in več kot primeren letnem času. Rožica pa je popolna.
  papa Kefa***

  OdgovoriIzbriši
 8. Te štemilke so prisrčno hudomušne in vedno zapalijo. Jaz sem ugotovila, da so takšni plani čisto OK. Samo na koncu ne bi smeli bit jezn,i ker ga nismo izpolnili v celoti, ampak ful zadovoljn,i ker nam je sploh kaj ratalo.

  OdgovoriIzbriši
 9. Res hudomišen tale motiv. Super rožica. Najdeš in uporabiš pa tudi marsikaj in prav uporabni so tile filtri vidim, ni kaj. Uspešen izpit, omarice te bodo pa že počakale:)

  OdgovoriIzbriši
 10. Ja planiranje za učenje je meni še preveč znano... samo pri meni je ponavadi problem, da najdem vedno kaj drugega, da se ni treba učit... samo ko je treba je treba... čestitke ob opravljenem izpitu!

  Voščilnica je pa čudovita, roža pa pride na prvo mesto všečnosti=)

  OdgovoriIzbriši
 11. Vse tako znano. Važno je, da si dopust lepo preživela, čestitka je super, za na kolo bo pa še kar nekaj lepih dni.

  OdgovoriIzbriši
 12. Najprej čestitke za izpit! Kar se planiranja tiče je tako, da nam največkrat ne uspe vsega postoriti, kar si zadamo. Pa kaj potem, saj ni konec sveta. Naredila si čudovto čestitko in zdej si mi dala misliti, ali jaz sploh še znam naredit kvačkano rožico....Hmm, mogoče bova pa morali ponovit vajo?

  OdgovoriIzbriši

Objavite komentar

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Rožice iz Foamirane pene - Klavdija #6.

Mangovo sonce in Klavdija #1.

Še ena za uspešen prestop