Izziv #31. Modro morje

Simona je z nalogo za 31. izziv pri meni zadela trenutno šibko točko. Razpeta med službo, zadnjimi izpiti in domačimi obveznostmi mi je misel na modro, modro morje prav nemogoča. Že pred nekaj časa, takrat, ko še nisem bila v ustvarjalni ekipi Craftalnice, sem izdelala blokec s svetilnikom na eni strani in z ladjico na drugi. Ob izdelavi blokca mi je v misli šinil pravi papirnat svetilnik,  kateri je bil potem objavljen v 3. izzivu, blokec pa je obležal nekje med izdelki v omari.Ker sem trenutno bolj na kratko s časom, mi je prav prišel in odločila sem se, da vam ga pokažem danes.


Sprednja stran z jadrnico


In zadnja stran s svetilnikom.

Pa nisem mogla iz svoje kože v nedeljo dopoldne sem vstala zgodaj, skuhala sem si veliko čajno skodelico kave in se lotila  še morske voščilnice. Vem, da ste odtis mojega svetilnika že videle, ravno tako v 3. izzivu, a ker je meni tako zelo všeč, sem se odločila, da ga spet naredim.


Tokrat je embossiran na moder papir z belim prahom, kot okras so mu dodane školjkice in drobne korale, ki so bile kupljene za izdelavo nakita, pa se tudi na voščilnici kar dobro počutijo. Navadna vrv in malo modrega papirja in že se je morje znašlo pri meni doma

.
Seveda pa so vam izdelke na temo morja pripravile tudi Simona, Manuela in Janja, oglejte si jih in se nam pridružite v 31. izzivu Craft-alnice.

Komentarji

 1. Čudovito si ujela morski utrip. Fotografija izdelka ob školjkah pa sploh da posebni čar.

  OdgovoriIzbriši
 2. Divnoo i ti si danas u morskoj temi, radovi su ti prekrasni!!!
  Pusa

  OdgovoriIzbriši
 3. Spet si bila pridna. Zaradi tvoje voščilnice sem že na morju;)

  OdgovoriIzbriši
 4. S to čestitko si nam pripeljala morje globoko na celino! Krasna je.

  OdgovoriIzbriši
 5. O kako lepo je, nam že delate skomine po morju. Čestitke so čudovite.
  Žal mi doma komentiranje dela težave, saj ga enostavno ne morem oddati, če ni možnosti anonimno. Tako da lahko komentiram le v službi, kolikor pač lahko.
  Upam, da se bodo doma težave kmalu uredile!

  OdgovoriIzbriši
 6. Super, da si nam pokazala tako tudi svoj blokec, ki je zelo morski in lep. Poznam pa to, da je bila nuja narediti še en novi izdelek in krasno ti je uspel.

  OdgovoriIzbriši
 7. Enkratno! Zelo lep blokec, prav tako čestitka. S tem morskim izzivom na kraftalnici se mi je res že začelo luštati po morju :)

  OdgovoriIzbriši

Objavite komentar

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Rožice iz Foamirane pene - Klavdija #6.

Še ena za uspešen prestop

Rožce