Craft-alnica # 32.

  
Kako hitro mineta 2 tedna in spet je treba pripraviti novo nalogo za Craft-alnico.Ker se lepo držimo reda in nalogo vsakič pripravi en izmed nas, je v tem tednu prišla vrsta name. Že dolgo sem imela v mislih, da bi lahko naredile nekaj čisto same, brez kupljenih dodatkov in okraskov. Vem pa tudi, da se v naših ustvarjalnih kamrah skrivajo čudežne živali katere izdelujejo vse mogoče oblike papirnega okrasja mislim, da naloga ne bo pretežka. 
Tiste pa , katere takšno okrasje izrežejo same so pa sploh  posebna sorta ustvarjalk in kapo dol pred njimi.
Torej naloga je taka:
 
" Uporabite čim manj ali še bolje NIČ kupljenih dodatkov, kupljenih rožic, čipk, trakov, kovinskih dodatkov perlic........, vse kar je uporabljeno na izdelku naj bo domače izdelave, kupljen je lahko le odtis in papir. V poplavi vseh mogočih pripomočkov za izdelovanje rožic, vijugic................... mislim, da to ne bo pretežka naloga."
Izdelava takšne 3d bučke je čisto preprosta , če katero zamika, si lahko pogleda filemček in jo naredi tudi sama.Tole pa sta dva digitalna odtisa ki nam jih za nagrado poklanja trgovinica Teta Beta in smo ju članice ustvarialnega tima uporabile na svojih izdelkih.


Pokukajte še k Janji , Manueli in k Simoni. Poglejte kaj so pripravile za vas in se nam pridružite v zanimivem izzivu

Komentarji

  1. Tvoja bučka mi je zelo lepa. Sploh senčenje, jo tako lepo vpovdari.

    OdgovoriIzbriši
  2. Preslatka je!

    Lijep vikend ti želim, pusa:)

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Rožice iz Foamirane pene - Klavdija #6.

Mangovo sonce in Klavdija #1.

Še ena za uspešen prestop